Arama
Arama Sonuçları
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
"Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Kastamonu'da Aile Hekimlerine sertifikalı eğitim!
Aile hekimlerine yönelik olarak düzenlenen Bölgesel  Aile Hekimliğine Uyum 1. Aşama Sertifikalı Eğitim programı tamamlandı.
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
Kastamonu'da alınacak 50 personel kontenjanı açıklandı
Kastamonu İl Müftülüğü bünyesinde TYP (Toplum Yararına Program) bünyesinde 6 aylık çalıştırılmak üzere 50 personel alımı yapılacak. Merkez ve İlçelerde alınacak personel kontenjanı açıklandı.
CHP'de alkışlar ve gözyaşları durmadı!
Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kastamonu İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı'yı kapıda alkışlarla karşılayan partililer büyük bir heyecan yaşadı. Açıklama yaparken duygulanan İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı göz yaşlarını tutamadı.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
KAPALI SİSTEM SULAMA SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
SOLAR İÇME SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu MEM'den, Koordinasyon Toplantısı
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile haftalık Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Kastamonulu gaziler Kıbrıs'ta…
Kastamonulu Kıbrıs gazileri, Türkiye Cumhuriyeti Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın yürüttüğü proje kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre'yi ziyaret etti.
Kastamonu OBM'ye, üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan üst düzey Müdürler, Kastamonu'da gerçekleştirilen eğitim sonrasında Kastamonu Orman Bölge Müdür Fahri Sönmezoğlu ve teknik personelleri ziyaret etti. Üst düzey heyet, yapılan çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Sönmezoğlu'ndan bilgi aldı.
Doğalgaz çalışmalarının başladığı Araç'ta bilgilendirme yapıldı
Araç ilçesinde doğalgaz çalışmalarının başlamasının ardından KARGAZ yetkililerince ilçede bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
LOKAL VE TOPLANTI SALONU BÜYÜK ONARIM YAPIM İŞİ
SAMATLAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
KÜRE KAYMAKAM KONUTU VE KÜRE İLÇE ÖZEL İDARE BİNASI DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ PLAN PROJE YATIRIM VE İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu ‘akıllı şehir’ yolunda!..
‘Bulut Kent Bilgi Sistemi Veri Konsolidasyonu’ Çalışması, Kastamonu Belediyesi’nde gerçekleştirildi
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
HAVUZ YAPILMASI YAPIM İŞİ
KASTAMONU ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ
TAŞINIR MAL SATIŞ İHALESİ İLANI
ABANA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Vali Dallı: ‘Güvenli eğitim için her türlü tedbir alındı’
Vali Vali Meftun Dallı, “Eğitim sürecinin güvenli şekilde yürütülmesi için her türlü tedbir alındı” dedi.
Kastamonu’da ‘sorunsuz bir akademik yıl’ için sıkı tedbirler
VALİLİKTE “ÜNİVERSİTE GÜVENLİK VE BARINMA TEDBİRLERİ TOPLANTISI” YAPILDI
Uluslararası Gastronomi Turizmi için hazırlıklar başladı
28-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları için Kongre Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
Milli Eğitim'den Vali Dallı'ya brifing
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Meftun Dallı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Dijital projelere üst düzeyde katılım olacak
İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş Başkanlığında, iL Müdürlüğü idarecileri ile haftalık planlama ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Dijitalleşme çağında Kastamonu'yu ve ülkeyi ileriye taşıyacak projelerde en etkili şekilde yer almanın önemi üzerinde duruldu. Kastamonu'dan 26 ekibin katılım sağlayacağı robot yarışmalarının desteklenmesi ve dijital içerikli projelere en üst düzeyde katılım sağlanması gerektiği ifade edildi.
TZOB: Çiftçi, çok yüksek maliyetlerle üretim yapıyor
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar; “Mayıs ayında 407 milyar olan çiftçilerimizin borcu Haziran rakamlarına baktığımızda 474 milyara kadar çıkıyor” dedi.